Home Cursussen Workshops Vrijwilligers Inschrijven contact links avg wet 

Onze vrijwilligers staan elk seizoen weer voor u klaar. We hebben het erg getroffen met onze trouwe vrijwilligers die naast het lesgeven, assisteren en lessen maken ook altijd bereid zijn de diverse hand en spandiensten te verrichten.

Sommige vrijwilligers zijn al vanaf het eerste uur bij de computerclub betrokken en dat is toch al weer bijna 20 jaar en dan kun je toch wel spreken van trouwe vrijwilligers. Het is dan ook tekenend voor CCBS dat onze vrijwilligers zich hier erg thuis voelen.

Er zijn binnen onze vereniging dan ook geen rangen en standen, we zijn natuurlijk wel goed georganiseerd met een voorzitter, penningmeester en secretaris, maar de sfeer onderling is erg gemoedelijk en dat is ook de kracht van onze groep vrijwilligers. En die sfeer dragen we ook allemaal graag uit in het lesgeven, waarbij het plezier in computeren voorop staat. Bij sommige cursussen zou je misschien het idee krijgen dat je een soos binnen stapt in plaats van een leercentrum, maar dat is wel de reden waarom ook onze cursisten erg trouw zijn en velen ook al jaren op les komen. We proberen in een zeer gemoedelijke sfeer iedereen wegwijs te maken en te houden op de digitale snelweg.

We blijven natuurlijk ook alle laatste ontwikkelingen volgen en maken geregeld nieuwe lessen, zo blijven onze vrijwilligers zelf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. En is er altijd wel iets nieuws wat leuk is om te doen en waar ccbs dan weer een cursus of workshop voor maakt. Van beginners tot ver gevorderden voor iedereen is er wel een cursus te volgen. Maar niet in de zomer hoor, dan zijn onze vrijwilligers ook op het strand, het water, in de tuin of op reis. We geven les van september tot april.